Свинина в горщиках

Для рецепту вам буде потрібно:

свинина - 300г

борошно - 0.5 ст. л.

сало топлене - 1 ст. л.

бульйон - 3 склянки

морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 цибулина

картопля - 1.5 кг

лавровий лист, зелень петрушки або кріп, перець горошком, сіль - за смаком

 

 

Щоб приготувати Свинину в горщиках необхідно:

 

Зачищену м'якоть нарізати шматочками (по 10-15г), обсмажити до утворення скоринки, посипати пасерованим борошном, перемішати, залити бульйоном, заправити сіллю, спеціями і стушкувати.

 

Нашатковані моркву і цибулю спасерувати. Картоплю нарізати часточками. М'ясо вийняти з соусу, змішати з підготовленими продуктами, покласти в порційні горщики, залити соусом і поставити на 25-30 хвилин у духовку. Подати в горщику, посипавши зеленню.

 

Смачного !!!