Свинина в горщиках
Для рецепту вам буде потрібно:
свинина - 300г
борошно - 0.5 ст. л.
сало топлене - 1 ст. л.
бульйон - 3 склянки
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 цибулина
картопля - 1.5 кг
лавровий лист, зелень петрушки або кріп, перець горошком, сіль - за смаком
Щоб приготувати Свинину в горщиках необхідно:
Зачищену м'якоть нарізати шматочками (по 10-15г), обсмажити до утворення скоринки, посипати пасерованим борошном, перемішати, залити бульйоном, заправити сіллю, спеціями і стушкувати.
Нашатковані моркву і цибулю спасерувати. Картоплю нарізати часточками. М'ясо вийняти з соусу, змішати з підготовленими продуктами, покласти в порційні горщики, залити соусом і поставити на 25-30 хвилин у духовку. Подати в горщику, посипавши зеленню.
Смачного !!!