Картопля, запечена в духовці.
На 8 середньої величини картоплини беремо:
1,5 ч.л. кмину
1,5 ч..л. паприки
1,5 ч.л. чорного меленого перцю
2 шт яєчних білка
Приправи за смаком.
Картоплю чистимо, і нарізаємо скибочками точно так, як показано на фото. Охолоджені яєчні білки збиваємо міксером. В окремій чашці змішуємо приправи.
Нарізану картоплю обережно додаємо до білків, посиплемо спеціями та знову обережно перемішуємо, щоб приправи рівномірно розподілилися. Деко змажемо рослинним маслом, розкладемо на ньому картоплю і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку.
Час приготування - 40 хвилин. Подаємо як самостійну страву зі свіжими овочами або салатом зі свіжої капусти.
Смачного!!!