Картопля, запечена в духовці.

На 8 середньої величини картоплини беремо:

1,5 ч.л. кмину

1,5 ч..л. паприки

1,5 ч.л. чорного меленого перцю

2 шт яєчних білка

Приправи за смаком.

 

Картоплю чистимо, і нарізаємо скибочками точно так, як показано на фото. Охолоджені яєчні білки збиваємо міксером. В окремій чашці змішуємо приправи.

 

Нарізану картоплю обережно додаємо до білків, посиплемо спеціями та знову обережно перемішуємо, щоб приправи рівномірно розподілилися. Деко змажемо рослинним маслом, розкладемо на ньому картоплю і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку.

 

Час приготування - 40 хвилин. Подаємо як самостійну страву зі свіжими овочами або салатом зі свіжої капусти.

 

Смачного!!!