Філе свиняче, тушковане з яблуками

 

Для рецепту вам буде потрібно:

свинина - 400г

жир - 40г

яблука - 60г

борошно - 20г

кмин або майоран, сіль

 

Щоб приготувати Філе свиняче, тушковане з яблуками необхідно:

М'якоть свинини (великий) шматок, вимити, обсушити, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити з усіх боків в сильно розігрітому жирі.

Потім перекласти м'ясо в сотейник, влити жир, який залишився від смаження, посипати кмином або майораном, додати трохи бульйону і тушкувати до напівготовності.

Покласти нарізані кільцями цибулю і нарізані яблука і тушкувати все разом до готовності.

Після цього м'ясо вийняти, соус посолити, протерти, всипати пасеровані борошно, довести до кипіння і процідити.

При подачі до столу м'ясо нарізати скибочками і залити соусом. На гарнір подати відварну картоплю, тушкований буряк, квашену капусту, солоні огірки.

 

Смачного !!!