Філе свиняче, тушковане з яблуками
Для рецепту вам буде потрібно:
свинина - 400г
жир - 40г
яблука - 60г
борошно - 20г
кмин або майоран, сіль
Щоб приготувати Філе свиняче, тушковане з яблуками необхідно:
М'якоть свинини (великий) шматок, вимити, обсушити, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити з усіх боків в сильно розігрітому жирі.
Потім перекласти м'ясо в сотейник, влити жир, який залишився від смаження, посипати кмином або майораном, додати трохи бульйону і тушкувати до напівготовності.
Покласти нарізані кільцями цибулю і нарізані яблука і тушкувати все разом до готовності.
Після цього м'ясо вийняти, соус посолити, протерти, всипати пасеровані борошно, довести до кипіння і процідити.
При подачі до столу м'ясо нарізати скибочками і залити соусом. На гарнір подати відварну картоплю, тушкований буряк, квашену капусту, солоні огірки.
Смачного !!!